0

Ο Δήμος Σαμοθράκης υπέβαλλε αίτημα προς τα αρμόδια Υπουργεία για την άμεση στελέχωση του τελωνείου του νησιού προκειμένου να μην χαθεί η προοπτική σύνδεσης της με την Τουρκία καθώς θεωρεί ότι αποτελεί μοναδική ευκαιρία για την τουριστική και οικονομική ανάκαμψη της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι η νεοσύστατη εταιρεία C.S.FERRIES NAYTIKH ETAIΡΙΑ εκδήλωσε ενδιαφέρον για την δρομολόγηση ταχύπλοου σκάφους στην γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη αλλά και την εκτέλεση άλλων ακτοπλοϊκών γραμμών που θα συνδέουν τον προορισμό με άλλα νησιά του Βορείου Αιγαίου και τηνΤουρκία.

Με βάσει αυτό ο Δήμος Σαμοθράκης θεωρεί ότι υπάρχει άμεση ανάγκη στελέχωσης του τελωνείου Σαμοθράκης καθώς η επαναλειτουργία του είναι βασική προϋπόθεση για την δρομολόγηση ακτοπλοϊκής γραμμής που θα συνδέει το νησί της Σαμοθράκης με λιμάνι της Τουρκίας.

Το τελωνείο Σαμοθράκης είναι ανενεργό λόγω έλλειψης προσωπικού και η στελέχωσή του αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων του νησιού εδώ και πολλά έτη.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top