0

O Σύλλογος Αγροτών Γυαλοχωρίων Νομού Καβάλας, συνάντησε χθες το πρωί τους δημοσιογράφους, προκειμένου να προβάλει ακόμη περισσότερο την εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα που οργανώνει την Κυριακή το απόγευμα  στην Ελευθερούπολη. Πρόκειται για μια συνάντηση αγροτών ενόψει και των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Ο Σύλλογος Αγροτών Γυαλοχωρίων ιδρύθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, πρόσφατα αναγνωρίστηκε από το πρωτοδικείο και με εκλογές απέκτησε το πρώτο εκλεγμένο διοικητικό του συμβούλιο με Πρόεδρο μάλιστα γυναίκα, την κα Παρασκευή Τσερκέζη.

Στο ερώτημα για το πότε θα γίνουν οι κινητοποιήσεις των αγροτών και τι μορφή θα έχουν, οι εκπρόσωποι του συλλόγου εξήγησαν ότι αυτή την απόφαση θα την πάρουν οι γενικές συνελεύσεις των αγροτικών συλλόγων στη διάρκεια του τρέχοντος μήνα.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησε ο Παναγιώτης Μελισσάκης, αντιπρόεδρος. Θύμισε πότε και πως ξεκίνησε ο σύλλογος, στη συνέχεια η κα Π. Τσερκέζη απηύθυνε γενικό κάλεσμα στους αγρότες για τη συνάντηση της Κυριακής στην Ελευθερούπολης.

Σ΄ αυτήν – όπως είπε – θα υπάρχουν κι εκπρόσωποι της γενικής συντονιστικής επιτροπής αγροτών των μπλόκων.

Ο κ. Μελισσάκης που ρωτήθηκε για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, είπε ότι αυτές θα γίνουν σίγουρα, απομένει ν΄ αποφασισθεί η μορφή τους. Σε σχέση με τις περσινές κινητοποιήσεις, είπε ότι οι αγρότες απ΄ αυτές βγήκαν κερδισμένοι.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Μελισσάκης, είπε ότι το Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης έχει διαλυθεί. «Νομίζεις – είπε χαρακτηριστικά, -απ΄ αυτό θα βγούν φαντάσματα».

Τέλος σ΄ ερώτηση για το λόγο που δημιουργήθηκε ο σύλλογος, ενώ στο Παγγαίο υπάρχει ο αγροτικός σύλλογος της περιοχής, αμφισβητώντας την παρουσία του συλλόγου αγροτών Παγγαίου, συμπλήρωσε ότι «όσο πιο πολλοί είναι οι αγροτικοί σύλλογοι, τόσο το καλύτερο».


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top