0

Η πρώτη μεγάλη είδηση για το 2017, ήταν η φρικιαστική επίθεση σε κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία, με αιματηρό απολογισμό 39 νεκρού και 69 τραυματίες. Μια επίθεση που έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που πλήττουν το τελευταίο διάστημα τη γειτονική χώρα, εντείνοντας την ανησυχία και την ασφάλεια για τους πολίτες της.

Παράλληλα με τις πληροφορίες που φτάνουν συνεχώς αναφορικά με το μακελειό, τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν μια ιδιαίτερα περίεργη σύμπτωση. Τα δύο περιστατικά που συγκλονίζουν την Τουρκία τις τελευταίες ημέρες, εκείνο δηλαδή της δολοφονίας του Ρώσου πρέσβη Καρλόφ και η επίθεση στην περιοχή της Μπεσίκτας είχαν αποτυπωθεί σχεδόν πιστά σε τουρκική σειρά.

Η περιπέτεια Kollama, που σημαίνει «Έλεγχος», προβάλλεται σε τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό και έχει μέχρι τώρα προβάλει, πριν αυτά συμβούν, τα δύο παραπάνω γεγονότα.

Σε παλιότερο επεισόδιο, ένας σερβιτόρος εμφανίζεται να επιχειρεί να δολοφονήσει τον Ρώσο πρέσβη σε κοινωνική εκδήλωση, όπως ακριβώς συνέβη και στην πραγματικότητα (με τη διαφορά πως ο δράστης ήταν αστυνομικός) σε έκθεση ζωγραφικής στην Άγκυρα.

Δείτε τη σκηνή της σειράς:...Επιπλέον, στο 90ο επεισόδιο, κακοποιός ντύνεται Άη Βασίλης και εισβάλει σε δημόσιο χώρο κραδαίνοντας όπλο και σκοτώνοντας αθώους πολίτες. Η σκηνή θυμίζει φρικιαστικά τη χθεσινή επίθεση, όπου όπως όλα δείχνουν, ο δράστης ήταν ντυμένος Άη Βασίλης.

Δείτε τη σκηνή της σειράς στον παρακάτω σύνδεσμο;

http://www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=40323414&resizable=1&autostart=true


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top