0

Τη μείωση των τελών χρήσης δημόσιου χώρου στον δήμο Ορεστιάδας αποφάσισε εχθές το δημοτικό συμβούλιο.

Οι τρεις ζώνες στις οποίες θα ισχύουν τα τέλη αυτά, επανακαθορίστηκαν, με την πρώτη ζώνη να περιλαμβάνει τμήματα των οδών και τους πεζόδρομους που βρίσκονται σε πολύ μικρή ακτίνα από την κεντρική πλατεία της πόλης.

Η δεύτερη ζώνη περικλείεται από τις οδούς: Αγίων Θεοδώρων, 11ης Διλοχίας, Ορέστου και Λοχαγού Διαμαντή, ενώ όλη η υπόλοιπη πόλη εντάσσεται στην τρίτη ζώνη. «Οι γενναίες μειώσεις στις οποίες προχωράμε, θα ευνοήσουν το 95% των καταστημάτων», ανέφερε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αθανάσιος Γκακίδης.

Εκτός από τις μειώσεις στις τιμές των τελών, το συμβούλιο ενέκρινε και την πρόταση να μπορούν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων να εξοφλούν τα ποσά που αντιστοιχούν στα συγκεκριμένα τέλη, καταβάλλοντας την πρώτη δόση που θα αντιστοιχεί στο 30% της συνολικής οφειλής και το υπόλοιπο ποσό σε τέσσερις μηνιαίες δόσεις.

http://www.radioevros.gr/2016/02/orestiadameiwsi-sta-teli-xriseis-xwrou/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top