0

Η Εύα από την Αλεξανδρούπολη και ο Γιάννης από την Καβάλα, είναι ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά. Για 5 χρόνια, βλέπονταν μόνο 1 φορά το μήνα, καθώς η Εύα, 21 ετών τότε, σπούδαζε Δημοσιογραφία στην Αθήνα και ο Γιάννης, σπούδαζε στην Καστοριά, Διεθνές Εμπόριο.

Όταν τελείωσαν τις σπουδές στην Ελλάδα…αποφάσισαν να μεταναστεύσουν στη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Sheffield. Από τότε, ζουν μαζί και πλέον… έχουν την δική τους επιχείρηση μαζί.

Η Εύα και ο Γιάννης, έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία που εμπορεύεται στη Βρετανία ποιοτικά και κυρίως βραβευμένα ελληνικά προϊόντα διατροφής! Πέρα από το χώρο όπου στεγάζεται η επιχείρηση τους, που ήδη έχει αρχίσει να πηγαίνει καλά και να αποκτά τη δική της δυναμική, διατηρούν και ηλεκτρονικό κατάστημα για πωλήσεις σε όλη τη Βρετανία (www.amaltheadeli.co.uk).

Πρόσφατα, η εφημερίδα Sheffield Star, έκανε αφιέρωμα στην Εύα και το Γιάννη με τίτλο «Το να εργαζόμαστε μαζί, δυνάμωσε τη σχέση μας».

«Πλησιάσαμε τους καλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς προϊόντων διατροφής της χώρας μας και ξεκινήσαμε την εταιρεία μας» δηλώνουν οι δυο επιτυχημένοι πλέον επιχειρηματίες.

Μάλιστα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Alexpoli.gr, ο Γιάννης και η Εύα, σχεδιάζουν ήδη το επόμενο επαγγελματικό τους «άνοιγμα» και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει επιτυχία! Όπως τονίζει ο Γιάννης «σύντομα, άλλα μέλη της οικογένειας του αλλά και του φιλικού του κύκλου με σπουδές πάνω στο χώρο των επιχειρήσεων και της εστίασης, θα ενσωματωθούν στην ομάδα του Amalthea deli»!

Πρόκειται για ένα ακόμα παράδειγμα Ελλήνων μεταναστών, που υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούν να δημιουργήσουν, να πετύχουν και να προοδέψουν…

http://www.alexpoli.gr/από-την-αλεξανδρούπολη-και-την-καβάλα/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top