0

Από το 2014 κυκλοφορούσε κυρίως στη Θάσο αλλά και στην Καβάλα η φήμη για ένα ολοκαίνουριο μεγάλο αμφίδρομο φέρι μπωτ, πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Μητσόπουλου και της εταιρίας του «Νήσος Θάσος». Οι φήμες έγιναν πιο συγκεκριμένες το 2015. Τον Ιανουάριο του 2015 άρχισε η κατασκευή του αμφίδρομου φέρι μπωτ σε ναυπηγείο του Βόλου. Χθες το φέρι μπωτ ΑΝΑΣΑ ξεκίνησε το ταξίδι του κι έτσι σήμερα αναμένεται ν΄ αφιχθεί στο λιμάνι του Λιμένα.

Δεν θ΄ αργήσει να ενταχθεί στα δρομολόγια και φαίνεται ότι θα τα εκτελεί στη γραμμή της Κεραμωτής. Μετά από πολλά χρόνια ένα ολοκαίνουριο φέρι μπωτ θα ενταχθεί στο δυναμικό των ναυτιλιακών εταιριών του νομού. Το συγκεκριμένο που είναι υπερσύγχρονο έχει μήκος 103 μέτρα και μπορεί να μεταφέρει σε κάθε ταξίδι του περισσότερα από 220 αυτοκίνητα. Οι εργασίες διήρκεσαν περίπου 13 μήνες και η χαρά είναι μεγάλη για τους επενδυτές πλοιοκτήτες, που έτσι ενισχύουν τον στόλο τους με ένα ακόμη, το 4ο στη σειρά σκάφος.

http://www.proininews.gr/02/12/έρχεται-το-ολοκαίνουριο-φέρι-μπωτ-αν/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top