0

Λίγο μετά των όσων γράψαμε για το νέο ηλεκτροϋβριδικό της Hyundai, δημοσιοποιήθηκαν και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μαζί με μερικά πρώτα στοιχεία για το Ioniq, που θα πραγματοποιήσει την πανευρωπαϊκή του πρεμιέρα τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Από τις πρώτες φωτογραφίες του Ioniq, φαίνεται ένα όμορφο τετράθυρο μοντέλο με liftback στιλ προς όφελος της πρακτικότητας. Μάλιστα, το υβριδικό της Hyundai συμβαδίζει ως ένα μεγάλο σημείο με τα ευρωπαϊκά γούστα και λογικά η τιμή πώλησής του θα είναι αυτή που θα το τοποθετήσει -από το ερχόμενο καλοκαίρι-, όχι μόνο στην αγορά, αλλά και απέναντι στο άμεσα ανταγωνιστικό Toyota Prius.

Το εσωτερικό δείχνει ισορροπημένο δίχως σχεδιαστικές υπερβολές και από όσο μπορούμε να διακρίνουμε υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής για να υποστηρίζει πλήρη διασύνδεση με smartphone, ο πίνακας οργάνων συνδυάζει και ψηφιακές ενδείξεις, υπάρχουν ποτηροθήκες, ενώ ο επιλογέας ταχυτήτων μας λέει πως εδώ έχουμε να κάνουμε με την υβριδική έκδοση (θα υπάρξει μία plug-in καθώς και μία πλήρως ηλεκτροκίνητη εκδοχή).

http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/542674/episimo-o-adipalos-tou-prius-apo-ti-hyundai/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top