0

Μία “μεταφορέας ασθενών” για το νοσοκομείο Διδυμοτείχου  και ένας “εργάτης” για το νοσοκομείο Αλεξανδρούποληςβρίσκονται στους προσωρινούς πίνακες του ΑΣΕΠ με τους 101 “διοριστέους” τακτικού προσωπικού (Υ. Ε.), που θα καλύψουν θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος διορισμών της προκήρυξης 4Κ/2015 των 985 μόνιμων θέσεων νοσηλευτών, παραϊατρικού και υγειονομικού προσωπικού που προκηρύχθηκαν στο ΕΣΥ. Οι προσλήψεις γίνονται από τους προσωρινούς πίνακες βάσει του νόμου που “επιτρέπει” την επίσπευση αυτή “σε εξαιρετικές περιπτώσεις για την κάλυψη ιδιαίτερης σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών”.

Ως εκ τούτου, οι 101 διοριστέοι θα αναλάβουν αρχικά υπηρεσία ως “προσωρινοί”, έως ότου εκδοθούν οι οριστικοί πίνακες και εκδικαστούν και οι τυχόν ενστάσεις.

Το υπουργείο Υγείας τους καλεί να προσκομίσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψής τους και να αναλάβουν υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι επίκειται τις επόμενες ημέρες και η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων της κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) της Προκήρυξης 4Κ/2015.

"Με τον τρόπο αυτό πραγματοποιείται το πρώτο μικρό αλλά σημαντικό βήμα ενίσχυσης του ΕΣΥ με μόνιμο προσωπικό, βήμα που θα συμπληρωθεί με τη 2η δέσμη των 2.440 προσλήψεων που ακολουθεί και αφορά μόνιμες θέσεις όλων των ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό)", αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

http://e-vertigo.gr/dailynews/news/health/3168-oi-dyo-protoi-diorismoi-sta-nosokomeia-tou-evrou-apo-tin-4k-2015.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top