0

Με δύο βραβεία διακρίθηκε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT - μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, στο πλαίσιο των Greek Exports Awards 2015, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, υπό την παρουσία ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων και στελεχών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Η εταιρεία απέσπασε την κορυφαία διάκριση του θεσμού και βραβεύτηκε με το «TOP GREEK EXPORT COMPANY», ως ο καλύτερος έλληνας εξαγωγέας της χρονιάς μετά από συνολική έρευνα και αξιολόγηση της σχετικής Επιτροπής και την ψηφοφορία περισσοτέρων από 8.000 συμμετεχόντων σε αυτή, ενώ παρέλαβε το GOLD βραβείο και για άλλη μία κορυφαία διάκριση ως «ΤOP INDUSTRIAL COMPANY» ως η κορυφαία ελληνική βιομηχανία. Η SUNLIGHT, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, εδώ και 24 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα σημαντικό ταξίδι με προορισμό τη διεθνή επιχειρηματική σκηνή. Μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο στρατηγικό πλάνο εξάγει το 98% της παραγωγής της στις διεθνείς αγορές, σε περισσότερες από 100 χώρες στις 5 ηπείρους. Με οργάνωση, τεχνογνωσία, επιμονή και την ενέργεια των 620 ανθρώπων της, η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT έχει καταφέρει να αποτελεί το 2ο μεγαλύτερο εργοστάσιο Παραγωγής Βιομηχανικών Μπαταριών στην Ευρώπη.

http://www.zougla.gr/money/article/dio-korifes-diakrisis-gia-ti-sistimata-sunlight-sta-grek-exports-awards

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top