0

Δεν είναι πλέον αστείο αφού ο Άδωνις ήδη ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη προεδρία της ΝΔ και άρχισε προεκλογική ανά την Ελλάδα καμπάνια σε στυλ Ομπάμα. Το πρόγραμμα του στην Κομοτηνή περιλάμβανε και επισκέψεις στην πόλη αλλά δυστυχώς φοβούμενος κάποιες αντιδράσεις από τους πολίτες προτίμησε να κάνει μια επίσκεψη μόνο σε κεντρικό κατάστημα.

Εκεί τον πήγαν οι κομματικοί παράγοντες ίσως για να προβάλουν τον φερόμενο ως ηγέτη δημοτικής παράταξης για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Όμως η αλαζονική και υπερφίαλη συμπεριφορά και τακτική του Άδωνη φαίνεται ότι κυρίευσε και τους συνοδούς του που έδειξαν ότι δεν σέβονται αρχές και κανόνες και φυσικά και την έννομη τάξη. Το λεωφορείο που μετέφερε τον Άδωνη φρόντισε να παρκάρει  μπροστά στην είσοδο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στον αύλειο χώρο.

Όταν ο οδηγός δέχτηκε τις δικαιολογημένες παρατηρήσεις του σκοπού αυτός με ένα αλαζονικό ύφος δείχνοντας το λεωφορείο  που είχε την επιγραφή του Άδωνη είπε «δεν βλέπεις ποιον μεταφέρω»; Ας αναλογιστούμε τι θα γίνει αν κατά λάθος εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

http://fonirodopis.gr/press/62049

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top