0

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές και δασικές υπηρεσίες της Δράμας για να εντοπίσουν τους λαθροκυνηγούς που εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής Μαυροκορδάτου και άρχισαν να κυνηγούν παράνομα, με αποτέλεσμα να θανατώσουν ένα ζαρκάδι.

Τους λαθροθήρες εντόπισαν από τους πυροβολισμούς ένας θηροφύλακας του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας και ένας δασοφύλακας του Δασαρχείου, κατά την διάρκεια της περιπολίας τους. Αμέσως πλησίασαν και επιχείρησαν να τους ελέγξουν, όμως εκείνοι τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στην προστατευτική για τα άγρια ζώα περιοχή, εντοπίστηκε νεκρό ένα ζαρκάδι, το οποίο κατασχέθηκε και θα διατεθεί σε πλειστηριασμό. Το Δασαρχείο υπέβαλε μήνυση κατ” αγνώστων για την θανάτωση του άτυχου ζώου και οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.

http://fonirodopis.gr/press/62176

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top