0

Άρχισαν σήμερα οι εγγραφές των ενδιαφερομένων για την «Ακαδημία Π.Ε. Έβρου» και τη σειρά διαλέξεων που ξεκινά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, σε συνεργασία με τις Σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, που εδρεύουν στον Έβρο.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών, με μόνο κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας εγγραφής.

Εγγραφές πραγματοποιούνται με τους εξής τρόπους:

• Αυτοπροσώπως στο Κτίριο Διοίκησης Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Καραολή και Δημητρίου 40, Αλεξανδρούπολη, 5ος όροφος, γραφείο 2, ώρες: 08.00 - 15.00, εργάσιμες ημέρες.

• Με αποστολή συμπληρωμένης της αίτησης που είναι αναρτημένη στο site της Π.Ε. Έβρου www.peevrou.eu (banner «ΑΚΑΔΗΜΙΑ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ»), στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail): acadimia@pamth.gov.gr ή με fax στον αριθμό: 25510 35300.

• Τηλεφωνικά στους αριθμούς: 25510 36500 και 25513 50499, ώρες: 08.00 - 15.00, εργάσιμες ημέρες.
Σε κάθε μία από τις τρεις θεματικές ενότητες θα εγγραφούν μέχρι 90 άτομα.

Η εγγραφή και η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν.

Οι διαλέξεις σε κάθε μία θεματική ενότητα είναι 21, θα ξεκινήσουν στις 11/11/2015 και θα ολοκληρωθούν στις 20/4/2016.

Στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθούν δύο θεματικές ενότητες:

• «ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». Διαλέξεις από Καθηγητές και Ειδικούς Επιστήμονες της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και τα Τμήματα: Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης & Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία, καθώς και με Καθηγητές από τη Σχολή Επιστημών Υγείας του ΔΠΘ.

Χώρος διαλέξεων: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ», (ισόγειο), ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00.

• «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Διαλέξεις από Καθηγητές της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΔΠΘ και τα Τμήματα: Ιατρικής & Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής.

Χώρος διαλέξεων: ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ, αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ» (2ος όροφος), ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 – 21.00.

Στη Ν. Ορεστιάδα θα πραγματοποιηθεί μία θεματική ενότητα:

• «ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Διαλέξεις από Καθηγητές της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας του ΔΠΘ και τα Τμήματα: Αγροτικής Ανάπτυξης & Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων. Χώρος διαλέξεων: Αίθουσα Πολιτιστικού Πολύκεντρου Δήμου Ορεστιάδας, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 – 20.00.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων, οι ομιλητές, οι όροι και οι προϋποθέσεις, είναι αναρτημένα στο site της Π.Ε. Έβρου: www.peevrou.eu

http://www.peevrou.eu/index.php/menu-enimerosi/menu-deltiatypou/5245--q-q

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top