0

Βγήκε στον αέρα όπως λέμε χαρακτηριστικά η προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητή και καλλιτεχνικού διευθυντή στο δημοτικό ωδείο. Και φέτος παρά την καλή προετοιμασία του δημοτικού ωδείου η διαδικασία γίνεται με καθυστέρηση. Αυτή τη φορά λόγω της προεκλογικής περιόδου το Σεπτέμβριο, με αποτέλεσμα τους δύο πρώτους μήνες του φθινοπώρου οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου να δουλεύουν εθελοντικά. Σύμφωνα με την προκήρυξη το δημοτικό ωδείο θα προσλάβει με σύμβαση μίσθωσης έργου, όπως κάθε χρόνο δηλαδή, 35 καθηγητές μουσικής κι έναν καλλιτεχνικό διευθυντή.

Ότι αναφέρεται στην προκήρυξη είναι σύμφωνο με την ισχύουσα νομοθεσία. Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται 6 με 13 Νοεμβρίου. Ενώ η επιλογή των καθηγητών  και του καλλιτεχνικού διευθυντή, με βάση τα κριτήρια που υπάρχουν στην προκήρυξη, θα γίνει από τριμελή επιτροπή, που γι΄ αυτόν τον λόγο θα συναντηθεί και θα συνεδριάσει στο δημοτικό ωδείο στο τέλος Νοέμβρη.

Είναι δηλαδή πολύ πιθανό οι συμβάσεις αφού αποφασισθεί κι επιλεγεί το προσωπικό αξιοκρατικά, να υπογραφούν πριν τις αρχές Δεκέμβρη, που ήταν το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα.

http://www.proininews.gr/11/06/35-καθηγητές-έναν-καλλιτεχνικό-διευθυν/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top