0

Μεγάλη συμφωνία που αφορά τη λειτουργία δύο κόμβων της Εγνατίας Οδού στον Έβρο, πέτυχε σύμφωνα με το elthraki.gr ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, σε συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Εγνατίας Οδού, Χρήστο Βάρδα.

Πρόκειται για τον κόμβο σύνδεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξ/πολης και για τον κόμβο Δικέλλων - Μάκρης.

Η σύνδεση του πρώτου θεωρείται μεγάλης σημασίας καθώς το Π.Γ.Ν.Α. εξυπηρετεί ασθενείς όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης, αλλά και ασθενείς που προέρχονται από Ροδόπη και Βόρειο Έβρο. Έτσι, και σε συνδυασμό με τη πρόσφατη προσθήκη νέων ασθενοφόρων στον στόλο των ΕΚΑΒ Θράκης, η εξυπηρέτηση των ασθενών θα μπορεί να γίνεται πιο αποτελεσματικά και πιο γρήγορα.

Η επαναλειτουργία του ήδη υπάρχοντος κόμβου Δικέλλων Μάκρης, θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους της περιοχής που θα γλυτώσουν σημαντικά πολλά χιλιόμετρα από τις διαδρομές τους, ενώ θα ανακουφισθεί η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις παραλίες της Αγίας Παρασκευής, Δικέλλων και Μεσημβρίας που γίνεται μέσω του οικισμού της Μάκρης. Για τα έργα αυτού του κόμβου θα χρειαστούν περίπου 450.000 ευρώ.

Αναμένεται πλέον όλα να πάρουν το δρόμο τους όσον αφορά την χρηματοδότηση και την έναρξη των εργασιών.

http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/dyo-epipleon-komboys-apokta-h-egnatia-odos-ston-ebro/post28103


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top