0

Το φθινόπωρο θα αρχίσει να κυκλοφορεί στους ευρωπαϊκούς δρόμους το Passat GTE, η plug-in hybrid έκδοση του μεσαίου οικογενειακού της Volkswagen. Διαθέσιμο σε sedan και Variant (station wagon) αμάξωμα, το Passat GTE μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, για αποστάσεις έως 50 km/h. Στην Ελλάδα το περιμένουμε λογικά προς τα τέλη του 2015, αρχές 2016.

Το υβριδικό σύστημα του Passat GTE αποτελείται από κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI, απόδοσης 156 PS και ηλεκτρικό μοτέρ 115 PS. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 218 PS. Η Volkswagen ανακοίνωσε αναθεωρημένη μέση κατανάλωση μόλις 1,6 lt/100 km (37 g/km), τόσο για το sedan όσο και το Variant. Εφόσον οι μπαταρίες είναι φορτισμένες, ο οδηγίς του Passat GTE μπορεί να επιλέξει ανά πάσα στιγμή την ηλεκτροκίνηση (E-Mode) με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Volkswagen προσφέρει ένα – πλούσιο – επίπεδο εξοπλισμού στο Passat GTE. Αυτό περιλαμβάνει φώτα LED, συστήματα υποβοήθησης οδηγού (Driver Alert System, Automatic Post-Collision Braking, City Emergency Braking, ParkPilot), ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, το σύστημα πολυμέσων Composition Media κ.α.

http://www.newsauto.gr/to-ivridiko-passat-me-katanalosi-1-6-lt100-km/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top