0

Κάθε μέρα που περνάει το κόστος μεγαλώνει επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ σημείωσε ότι ο λογαριασμός του πακέτου διάσωσης αυξήθηκε κατά 25 δις. τις τελευταίες δύο εβδομάδες, επικαλούμενος την αναθεωρημένη μελέτη του ΔΝΤ.

«Η μεσαία τάξη πληρώνει πολύ ακριβά το κόστος της πολιτικής ενηλικίωσης του ΣΥΡΙΖΑ» εκτίμησε.

«Ο Πρωθυπουργός έκανε το σωστό αλλά μην περιμένετε να σας πούμε και μπράβο που προσπαθείτε να αποτρέψετε μία καταστροφή που εσείς δημιουργήσατε» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και στάθηκε στην ανάγκη να υπάρξει τρίτο πρόγραμμα αλλά και ενδιάμεση συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

«Πρέπει να σπρώξουμε το μνημόνιο ως την κορυφή του βουνού ως κοινωνία και πρέπει να συμφωνήσουμε πώς θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί» υπογράμμισε και έκανε λόγο για επώδυνη συμφωνία με πολλά υφεσιακά μέτρα.

Όπως τόνισε, υπάρχουν ισοδύναμα δημοσιονομικά μέτρα που θα μπορούσαν να επιλεγούν, ενώ σημείωσε ότι «για να πετύχει η συμφωνία δεν αρκεί να εφαρμόζουμε επιλεκτικά μέτρα, απαιτούνται διαρθρωτικές αλλαγές».

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους βουλευτές της Ν.Δ., για τους οποίους είπε ότι σηκώνουν βάρος που δεν τους αναλογεί, ψηφίζοντας «ναι», ενώ συμπλήρωσε ότι πιστεύει στην αποπολιτικοποίηση της δημόσιας διοίκησης, γιατί έδωσε αγώνα ενάντια στα ρουσφέτια.

«Μνημόνια με ξένα κόλλυβα δεν θα έχουμε» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

http://www.aixmi.gr/index.php/mitsotakis-i-mesaia-taxi-plirwnei-akriva-to-kostos-tis-politikis-enilikiwsis-tou-syriza/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top