0

Τέλος στις συναλλαγές με μετρητά για αγορές άνω των 70 ευρώ, σε νησιά του Αιγαίου με πληθυσμό άνω των 4.100 κατοίκων,  βάζουν οι διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για την συμφωνία με τους Δανειστές, ενώ πλέον ο ΦΠΑ για αγορές μέσω καρτών και πιστωτικών καρτών θα παρακρατείται απευθείας από τις τράπεζες και θα αποδίδεται στο κράτος.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου προβλέπεται ότι στα νησιά των νομών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και τα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο με πληθυσμό άνω των τεσσάρων χιλιάδων εκατό (4.100) μόνιμων κατοίκων, με βάση την τελευταία εθνική απογραφή, το ανώτατο όριο των συναλλαγών σε μετρητά ορίζεται σε εβδομήντα (70) ευρώ ανά συναλλαγή, εκτός από τις συναλλαγές που γίνονται με δημόσιο φορέα.

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών καθορίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή της παρούσας παραγράφου.

http://www.thrakitoday.com/2015/07/telos-oi-sinalages-me-metrita-ano-ton-70-evro-se-thaso-kai-samothraki.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top