0

Θετική ήταν η απάντηση σε αίτημα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργου Παυλίδη προς το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με το οποίο ζητούσε τη χορήγηση της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το βαμβάκι στους παραγωγούς για τα έτη 2014 - 2015 και σε περιπτώσεις που η παραγωγή καταστραφεί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, των συνεχών βροχοπτώσεων και των πλημμυρικών καταστάσεων.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο απάντησε: «στην περίπτωση διαπιστωμένων από τις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΛΓΑ), ζημιών από έντονα καιρικά φαινόμενα ή άλλη αιτία (λόγοι ανωτέρας βίας ή εξαιρετικές περιπτώσεις) που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της αναμενόμενης απόδοσης ή τη μη συγκομιδή του βαμβακιού, τα στοιχεία θα ληφθούν υπόψη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε να καταβληθεί στους παραγωγούς η συνδεδεμένη ενίσχυση που δικαιούνται».

Ακολουθεί η απάντηση του υπουργείου:


http://www.agrocapital.gr/Category/News/Article/14973/perifereiarchis-am-th--aitima-gia-ti-chorigisi-syndedemenis-enischysis-gia-to-bambaki-

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top