0

Οι φήμες που έδιναν κι έπαιρναν εδώ και καιρό ανάμεσα στους φανατικούς των X-Files επιβεβαιώθηκαν κι επίσημα: Η θρυλική sci-fi σειρά των '90s επιστρέφει για έναν μίνι κύκλο έξι επεισοδίων από την Fox.   Ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι και η Γκίλιαν Άντερσον θα υποδυθούν και πάλι τους πράκτορες του FBI Φοξ Μόλντερ και Ντέινα Σκάλι, τους σημαντικότερους ρόλους της καριέρας τους. Ο δημιουργός της σειράς Κρις Κάρτερ θα βρίσκεται επίσης στο τιμόνι της παραγωγής που θα αναλάβουν οι 20th Century Fox TV και Ten Thirteen Productions. Η παραγωγή του νέου κύκλου θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε θα προβληθούν τα επεισόδια.  

"Το σκέφτομαι σαν διάλειμμα που κράτησε 13 χρόνια" δήλωσε ο Κάρτερ. "Το καλό είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει πολύ πιο περίεργος, είναι η τέλεια στιγμή για να αφηγηθούμε αυτές τις έξι νέες ιστορίες".  

Η Γκίλιαν Άντερσον αναφέρθηκε στην αναβίωση της σειράς πριν από λίγη ώρα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:


Η επιστροφή των X-Files ακολουθεί την τάση αναβίωσης παλιότερων επιτυχημένων σειρών, όπως ο πρόσφατος κύκλος του 24 και το επερχόμενο Heroes Reborn. Η αρχική σειρά διήρκεσε για εννέα κύκλους που προβλήθηκαν από το 1993 έως το 2002 και μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με δύο ταινίες, το The X-Files: Fight the Future του 1998 και το The X-Files: I Want to Believe του 2008.

http://www.lifo.gr/now/culture/63289

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top