0

Ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης έκανε ένα σημαντικό βήμα στην αγορά και πώληση των καπνών. Η εταιρία Μπασμά Α.Ε. που ιδρύθηκε από τον Συνεταιρισμό υπέγραψε συμφωνία με τον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ που δραστηριοποιείται στον τομέα του διεθνούς εμπορίου. Κατ΄εφαρμογή της συμφωνίας ο Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ – ιδιοκτήτης της εταιρίας DCT θα εμπορευτεί τον καπνό της Δυτικής Θράκης σε όλο τον κόσμο.

Η συμφωνία της εταιρίας Μπασμά Α.Ε. που ιδρύθηκε από τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών με τον Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ –γιό του αείμνηστου ηγέτη Δρ. Σαδίκ Αχμέτ, υπεγράφη στις 11 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη.

Κατ΄εφαρμογή της συμφωνίας που ελήφθη με ομοφωνία, από τώρα και μετά τα καπνά που θα αγοράζονται από την εταιρία Μπασμά Α.Ε., θα εμπορεύονται στο εξωτερικό από τον διευθυντή μάρκετινγκ του συνεταιρισμού Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ. Προβλέπεται πως τα καπνά θα πωλούνται στις εταιρίες που θα δίνουν την υψηλότερη τιμή.

http://tourkikanea.gr/2015/03/sadik-31/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top