0

Ένα κοντέινερ με αναλώσιμο υγειονομικό υλικό αξίας 900.000 δολαρίων παραδόθηκε στις 26 Μαρτίου 2015 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως από την μεγαλύτερη ομογενειακή οργάνωση της Αμερικής ΑΧΕΠΑ και τον IOCC.

Η μεγάλη αυτή δωρεά είναι μέρος μιας μεγάλης προσπάθειας που συντονίζει και πραγματοποιεί τα πέντε τελευταία χρόνια ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός International Orthodox Christian Charities – IOCC με τη συμμετοχή όλων των Ελληνικών Ομογενειακών Οργανώσεων των ΗΠΑ και του Ιδρύματος «The Jaharis Family Foundation» στο πρόγραμμα «Give for Greece ΙΙ» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

Το κοντέινερ με υγειονομικό υλικό βάρους 7,5 τόνων που παρέλαβε σήμερα η 4η ΥΠΕ στο Νοσοκομείο Αλεξανδρουπόλεως θα καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας των Νομών Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης. Μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει αναλώσιμα νοσοκομειακής και χειρουργικής χρήσης όπως επιδέσμους, σύριγγες, γάντια, χειρουργικά εργαλεία, ορθοπεδικά είδη και εκατοντάδες άλλα είδη απαραίτητα για τις λειτουργικές ανάγκες ενός σύγχρονου νοσοκομείου.

http://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/ygeionomiko-yliko-sto-p-g-n-a-apo-omogeneiakes-organwseis-twn-hpa/post26781

Υγειονομικό υλικό, αξίας 900.000 ευρώ δωρεά του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού Ορθοδόξων Χριστιανών  και του Οργανισμού των ΑΧΕΠΑ Αμερικής, παραδόθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Μία δωρεά που θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες των κλινικών του Νοσοκομείου την περίοδο που ο προϋπολογισμός του έχει μειωθεί αισθητά.http://thrakinet.tv/δωρεά-900-000-ευρώ-σε-υγειονομικό-υλικό-στο-π/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top