0

Στις βολές της μείζονος αντιπολίτευσης εναντίον της νέας διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ για την παρουσία μας στο Βουκουρέστι, είμαι προσωπικά αρμόδιος.

Τι και εάν η περιβόητη εκδήλωση ήταν του Τουριστικού Οργανισμού Θάσου, τι και εάν ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Θάσου προσπάθησε να το πει και αγνοήθηκε, κάποιοι επιμένουν εξυπηρετώντας παλαιοκομματικές νοοτροπίες, να θέλουν να κριτικάρουν την Περιφέρεια.

Σε μία έκθεση 4 ημερών απομόνωσαν κάποια λεπτά μιας εκδήλωσης κάποιων ωρών ενός άλλου φορέα για να στιγματίσουν την παρουσία μας και εμένα προσωπικά. Η έκθεση όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Τα αποτελέσματα θα μας κρίνουν όπως πχ έκριναν τον κ Καραλίδη που παρέλαβε πληρότητες διαμονής στα ξενοδοχεία  της ΠΕ Ξάνθης άνω του 45 % και παρέδωσε 17%.

Τα δικά μας αποτελέσματα θα φανούν σύντομα και τότε μπορούμε να τα συζητήσουμε. Η θέση του περιπτέρου της ΠΑΜΘ ήταν στο χώρο που τοποθετήθηκαν από την έκθεση όλες οι εκπροσωπήσεις από την Ελλάδα. Σε όλους δε τους φορείς και Δήμους στάλθηκε πρόσκληση συμμετοχής. Η παρουσία του κάθε ενός ήταν στη διακριτική του ευχέρεια.

Την επί σειρά ετών ανεπάρκεια κάποιων ίσως προσπαθούν να καλύψουν οι κραυγές, αλλά εμείς θα κριθούμε από την πραγματική δουλεία, την καθημερινή παρουσία και αγώνα μας  και όχι την στιγμιαία απεικόνιση. Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και ανοιχτοί στις συνεργασίες, γιατί το αποτέλεσμα αφορά όλους μας.

Αντιπεριφερειάρχης

Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκθέσεων

Υποστήριξης Δημοσίων Σχέσεων & Διεθνών Σχέσεων

Μιχάλης Αμοιρίδης


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top