0

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μάρτιου η ΕΛΙΞ συμμετείχε στην "Τεχνική Συνάντηση" της Alliance of European Voluntary Service Οrganizations στο Υερεβάν της Αρμενίας, το οποίο διοργάνωσε η αρμένικη οργάνωση HUJ.

Η συνάντηση είναι μία ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει το δίκτυο "Alliance of European Voluntary Service organizations", κατά το οποίο οι Οργανώσεις-Μέλη και Συνεργάτες της Alliance έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να παρουσιάσουν τα δικά τους, αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps των άλλων οργανώσεων, όπως και να αξιολογήσουν την προηγούμενη σεζόν.

Στη φετινή συνάντηση έλαβαν μέρος 79 οργανώσεις, εκ των οποίων οι 45 ήταν μέλη της Alliance και οι 34 συνδεδεμένες οργανώσεις, η ΕΛΙΞ είναι μέλος what is alliance tm 2015της Alliance από το 1991.

Παρουσιάστηκαν περισσότερα από 2.000 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps, διαφόρων ειδών: Περιβαλλοντικά, Αρχαιολογικά, προγράμματα για εφήβους, φεστιβάλ, καλλιτεχνικά, πολιτιστικά, προγράμματα με θέμα "παιδιά και νέοι", εκπαιδευτικά προγράμματα, προγράμματα με θέμα "άτομα με ειδικές ανάγκες", εργασίες συντήρησης, προγράμματα εκμάθησης ξένης γλώσσας, προγράμματα σχετικά με ηλικιωμένους, αθλητικά, πολιτιστικά αγροτικά και πολλά άλλα προγράμματα!

Τα νέα αυτά προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε στη βάση δεδομένων μας, μπορείτε ακόμη να στείλετε email στο outgoing@elix.org.gr ή να μας καλέσετε στο γραφείο, στο 2103825506 για ερωτήσεις, απορίες ή βοήθεια!

Ενδιάμεσα στο Technical Meeting, έλαβε χώρα η "Ημέρα της Alliance" (Alliance Day). Πρόκειται για μία μονοήμερη εκδήλωση που διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο και είναι αφιερωμένη στις ομάδες εργασίες που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Alliance, σε εργαστήρια και σε ομάδες συζήτησης.

http://www.elix.org.gr/index.php/el/press-announcements/dt-announcements-gr/924-alliance-tm-2000-workcamp-2015

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top