0

Μέσα στον Απρίλιο θα εκδοθεί η νέα μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 450 μόνιμους εφοριακούς στο υπουργείο Οικονομικών. Τις θέσεις θα καταλάβουν νομικοί και οικονομολόγοι με καθήκοντα Ελεγκτών Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι «έρχονται» να καλύψουν τα αντίστοιχα κενά που δημιούργησαν οι συνταξιοδοτήσεις του περασμένου Δεκεμβρίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών στο Φορολογικό Δίκαιο, στην Πολιτική Δικονομία, στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, στην Ελεγκτική, στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά.

560 εποχικοί σε Πειραιά και άλλους 21 δήμους

Νέες θέσεις εποχικού προσωπικού προσφέρονται σε 22 δήμους σε Αθήνα και Περιφέρεια. Ξεχωρίζει ο Δήμος Πειραιά, όπου προκηρύχθηκαν 250 θέσεις βοηθητικών και τεχνικών ειδικοτήτων με δίμηνες συμβάσεις. Ο δήμος προετοιμάζει και θα αποστείλει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρ-ρύθμισης αίτημα για ακόμα 132 θέσεις Βρεφονη-πιοκόμων, Μαγείρων, Τραπεζοκόμων και Ιατρών. Ο χρόνος απασχόλησης εκτείνεται από τέσσερις έως έντεκα μήνες.

ΑΕΙ - ΤΕΙ - ΙΕΚ
Πρακτική άσκηση φοιτητών από τρεις ειδικότητες στη ΜΕΒΓΑΛ

ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ
786 θέσεις σε Εφορείες Αρχαιοτήτων

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
45 νέοι επιστήμονες σε 13 προγράμματα με σύμβαση έργου

ΔΕΗ - ΜΟΝΙΜΟΙ
560 τεχνίτες και μηχανικοί αορίστου χρόνου

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=34291&subid=2&pubid=113491054


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top