0

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει Ρεσιτάλ Πιάνου  του διεθνούς φήμης Έλληνα σολίστα Απόστολου Παληού το Σάββατο  4 Απριλίου 2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη).

Ο Απόστολος Παληός γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1979. Είναι απόφοιτος και αριστούχος διδάκτορας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕKΠΑ και απόφοιτος των Ανώτατων Μουσικών Ακαδημιών Βερολίνου και Λειψίας με σολιστικό δίπλωμα πιάνου και master. Υπήρξε υπότροφος πολλών Ιδρυμάτων σε Ελλάδα (ΙΚΥ, Ίδρυμα Κωστόπουλου) και εξωτερικό (World in Harmony, Fr. Eb. Stiftung και Κρατίδιο Σαξονίας). Έχει κερδίσει βραβεία και διακρίσεις σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα, μεταξύ άλλων από την Ένωση Ελλήνων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής και την Ακαδημία Αθηνών. Επίσης είναι κάτοχος του Βραβείου Gina Bachauer. Έχει συνεχή διεθνή καλλιτεχνική δραστηριότητα με εμφανίσεις ως σολίστ σε μεγάλες αίθουσες συναυλιών (Konzerthaus Βιέννης, Philharmonie Βερολίνου, Carnegie Hall Νέας Υόρκης, Φιλαρμονική Όσλο, Auditorio de Falla Γρανάδας, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών),  δισκογραφία μεταξύ άλλων με την Naxos και σύμπραξη με όλες τις ελληνικές ορχήστρες και σημαντικές του εξωτερικού (Συμφωνική Ορχήστρα Βερολίνου, Orquesta Ciudad de Granada κ.ά).

Την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 ο καταξιωμένος Έλληνας πιανίστας θα διδάξει στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές πιάνου (μέσης και ανωτέρας σχολής), αλλά και σε πτυχιούχους της ευρύτερης περιοχής μας σε σεμινάριο μουσικής ερμηνείας και πιανιστικής τεχνικής που διοργανώνει ο Σύλλογος Μουσικών.

Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 25510-28757 καθημερινά από τις 10:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ.

http://rodopinews.gr/44233


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top