0

Με αρκετά μεγάλη προσέλευση θεατών -μιας και οι καιρικές συνθήκες το ευνόησαν- ολοκληρώθηκε λίγο μετά την 1 το μεσημέρι η μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην παραλιακή λεωφόρο Καβάλας. Μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια της Καβάλας, μέλη πολιτιστικών συλλόγων και στρατιώτες που υπηρετούν στην ΧΧ Τεθωρακισμένη Μεραρχία και το αεροπορικό απόσπασμα Χρυσούπολης παρέλασαν με άψογο βηματισμό, κερδίζοντας το πιο ζεστό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων παρευρισκομένων.

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση των πολιτιστικών συλλόγων

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση των δημοτικών σχολείων

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση των γυμνασίων

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση των λυκείων

Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την παρέλαση των προσκόπων και των στρατιωτικών σωμάτων, καθώς και από την εξέδρα των επισήμων

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος, καθώς για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια δεν ορίστηκε εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο οποίος να προέρχεται είτε από την ίδια την κυβέρνηση είτε από κάποιο ανώτερο κρατικό πόστο. Οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση μαζί με το κοινό και όχι πάνω στην σκηνή -σε αντίθεση με τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Νίκο Παναγιωτόπουλο-, ενώ την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα (η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Στρασβούργο) εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος παιδείας Γιώργος Φιλόσογλου.



http://www.kavala-portal.gr/index.php/2014-07-01-07-48-55/item/2651-parelasi-25i-martiou-kavala-2015


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top