0

Η εταιρεία Public και η εταιρεία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλη του ομίλου Οlympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, συγκαταλέγονται ανάμεσα στους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM που απονεμήθηκαν την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015.

Αναλυτικότερα, η αλυσίδα καταστημάτων Public διακρίθηκε στην κατηγορία «award for customer focus», ενώ η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στην κατηγορία «import / export award».

Τα Public, θέτοντας συνεχώς τον πελάτη στο κέντρο της δραστηριοποίησής τους, αλλά και η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, διαγράφοντας ιδιαίτερα δυναμική πορεία εξωστρέφειας, δηλώνουν ηχηρό παρών στους κλάδους του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας αντίστοιχα.

H αλυσίδα Καταστημάτων Public και η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης, που έλαβαν μέρος στον ξεχωριστό διαγωνισμό και να συγκαταλεχθούν στους 60 National Champions της Ελλάδας.

Mε αφορμή τη νέα διπλή διάκριση του Ομίλου Olympia στα European Business Awards 2014/2015 sponsored by RSM, η κυρία  Ανθή Τροκούδη, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Olympia, δήλωσε σχετικά: «η διάκριση των καταστημάτων Public και της ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT στα Εuropean Business Awards αποτελεί την έμπρακτη αναγνώριση πως οι δύο εταιρείες μας είναι πραγματικοί πρωταθλητές του επιχειρηματικού στίβου. Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση ολοένα και υψηλότερων κορυφών,  εντείνουμε τις προσπάθειές μας, παράγοντας συνεχώς προστιθέμενη αξία για τους καταναλωτές, την εγχώρια οικονομία και τους ανθρώπους μας.»

Οι εταιρείες, στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που έχει συσταθεί και στις 10 Φεβρουαρίου 2015 ο Πρόεδρος των κριτών θα ανακοινώσει ποιοι από τους National Champions από όλη την Ευρώπη, θα διακριθούν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d'Honneur και θα προχωρήσουν στην επόμενη και τελική φάση του διαγωνισμού. Οι τελικοί νικητές κάθε κατηγορίας από τους εκατό Ruban d' Honneur θα ανακοινωθούν το καλοκαίρι του 2015. Tα European Business Awards sponsored by RSM αποτελούν επιχειρηματικά βραβεία με παγκόσμιο κύρος που στόχο έχουν την επιβράβευση της επιχειρηματικότητας, των καλών πρακτικών και της καινοτομίας στην Ε.Ε.

http://www.tovima.gr/finance/finance-business/article/?aid=668745


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top