0

Τους οικισμούς Ροδίτη, Κόσμιο, Ίσαλο, Αμάραντα επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης, προκειμένου να δει από κοντά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις πλημμύρες. Έδωσε άμεσα εντολές να γίνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις στον Ίσαλο και στα Αμάραντα σε συνεργασία με το Δήμο Μαρώνειας - Σαπών...

Σχετικά ο Περιφερειάρχης ανέφερε: «Μένω έκπληκτος από την πληθώρα των προβλημάτων που οφείλονται σε από δεκαετίες πολύπλευρες ανθρώπινες παρεμβάσεις. Τα προβλήματα δυστυχώς τα δημιουργήσαμε μόνοι μας. Η στοιχειώδης έλλειψη σεβασμού στο φυσικό περιβάλλον, στους χειμάρρους και τα ρέματα, οι καταρρίψεις αδρανών υλικών εντός των χειμάρρων, οι μετατροπές τους σε δρόμους, οι συμβιβασμοί προς τις αυθαιρεσίες, οι πάσης φύσεως καταστροφές στα σημεία απορροής, είναι οι μόνες αιτίες που οδήγησαν εδώ την κατάσταση. Θα χρειαστεί ένα ικανό χρονικό διάστημα για την αποκατάστασή τους».


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top