0

Τη βεβαιότητα νίκης της Νέας Δημοκρατίας, στις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου, μετέφερε στους κατοίκους των τοπικών διαμερισμάτων όλων των Δήμων του Νομού Δράμας που μέχρι τώρα επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, χειρουργός κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος.

http://blouchos.gr

Ο κ. Μπλούχος συνομίλησε με τους πολίτες των περιοχών αυτών και τους τόνισε «πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη δύναμη ευθύνης και σταθερότητας για τη Χώρα, ενώ οι πολιτικοί της αντίπαλοι υπόσχονται τα πάντα στους πάντες χωρίς καμιά υπευθυνότητα.Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η Πατρίδα μας, η Δράμα ψηφίζει Νέα Δημοκρατία για να πάει μπροστά η Πατρίδα μας.

Η Ελλάδα στα ελλείμματα δε θέλει να γυρίσει…

Στον λαϊκισμό δε θέλει να γυρίσει…

Δεν υπάρχει Έλληνας να μην του έχουν υποσχεθεί κάτι. Κι ο Ελληνικός λαός γνωρίζει ότι ένα σοβαρό κράτος, ό,τι του δίνει χωρίς να δημιουργεί ελλείμματα, του το δίνει για πάντα. Ό,τι παίρνει νοικοκυρεμένα χωρίς να το φορτώνει στις πλάτες δηλαδή της επόμενης γενιάς, το παίρνει για πάντα.

Αλλά ό,τι του τάζουν ανεύθυνοι, χωρίς να ξέρουν από πού θα τα βρουν, τότε έρχεται η στιγμή και του τα παίρνουν πίσω πολλαπλάσια».

Oικάτοικοι του νομού Δράμας επιφυλάσσουν θερμότατη υποδοχή στον κ. Μπλούχο γιατί πιστεύουν πως θα είναι ο αυριανός βουλευτής τους που θα αγωνισθεί με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς συμβιβασμούς για μια Δράμα της ανάπτυξης και της ευημερίας, χωρίς αποκλεισμούς και με ξεκάθαρη πολιτική.

Το πρόγραμμα του γιατρού συνεχίζεται με καθημερινές επισκέψεις στην πόλη και τα χωριά του νομού Δράμας.

http://www.followit.gr/epikairotita/item/4333-kos-bloyxos-i-ellada-sta-elleimmata-kai-ston-laikismo-de-thelei-na-gyrisei.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top