0

Για τις δυνατότητες της περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης της περιφέρειας μας μέσα από την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της μίλησε σε συνέντευξη τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης και ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης. Παίρνοντας το λόγο ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στην σημασία ανάπτυξης τουρισμού όλο τον χρόνο με ιδιαίτερη μνεία στην βίζα των 72 ωρών από την Τουρκία ώστε να ανοίξει η τεράστια αυτή αγορά των 20 εκατομμυρίων τουριστών που επιθυμούν να επισκεφθούν την περιοχή μας.

Από την πλευρά του ο κ. Αμοιρίδης αναφέρθηκε αρχικά στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιφέρειας μας ώστε η ΑΜΘ να καταστεί τουριστικός προορισμός αριστείας σύμφωνα με την επιθυμία του περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη ενώ στη συνέχεια έγινε αναφορά για την εποχικότητα της τουριστικής περιόδου δηλαδή πως προς το παρόν η περιφέρεια αναδεικνύει μόνο το ήλιος και θάλασσα.

Φυσικά και ο κ. Αμοιρίδης έκανε ιδιαίτερη μνεία στα οφέλη που θα προκύψουν για την περιφέρεια αν επιτέλους υλοποιηθεί το αίτημα για βίζα 72 ωρών από την Τουρκία για την ΑΜΘ.

http://www.nestos-press.gr/m-amiridis-periferia-amth-na-katasti-touristikos-proorismos-aristias/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top