0

Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Κάποια από τα θέματα έχουνε μεγάλο ενδιαφέρον όπως για παράδειγμα η δωρεά ενός πιάνου Μπελαρούς, που δωρίζει στο ΔΩΚ η Ευαγγελία Ράπτη Λεοντζάκου. Η δωρεά αξιολογείται ως σημαντική. Σύντομα με χρήματα του δημοτικού ωδείου το καινούριο αυτό πιάνο θα μεταφερθεί στο δημοτικό ωδείο από την περιοχή των Κορυφών όπου το διατηρεί η δωρήτρια.

Θα υπάρξει φυσικά και ανακοίνωση ευχαριστήρια προς την Ευαγγελία Ράπτη Λεοντζάκου για τη χειρονομία της.

Συμφωνήθηκε επίσης τα Χριστούγεννα να πραγματοποιηθούν σεμινάρια πιάνου από τον καβαλιώτη στην καταγωγή διεθνούς φήμης πιανίστα, Λάμπη Βασιλειάδη. Κατά κάποιο τρόπο αυτά τα σεμινάρια, θα είναι δωρεάν για τους μαθητές του δημοτικού ωδείου, αφού το δημοτικό ωδείο θα πληρώσει μόνο τα έξοδα για την άφιξη στην Καβάλα του κ. Λ. Βασιλειάδη.

Η διοίκηση του δημοτικού ωδείου επίσης, θα φροντίσει για το κλάδεμα ενός δέντρου ευκαλύπτου, που βρίσκεται στο πίσω μέρος της αυλής του δημοτικού ωδείου. Το συγκεκριμένο δέντρο έχει μεγαλώσει πολύ, είναι και επικίνδυνο για το κτήριο του δημοτικού ωδείου. Λόγω του ότι βρίσκεται σε δύσκολο σημείο, στην αυλή στο πίσω μέρος αυτής δε μπορεί να κλαδευτεί από δημοτικούς υπαλλήλους, γι΄ αυτό και το δημοτικό ωδείο θ΄ αναθέσει σε ιδιώτη την εργασία αυτή.

Τέλος στη συνεδρίαση της 11ης Νοέμβρη, η διοίκηση του δημοτικού ωδείου, ενέκρινε τη συμμετοχή της φιλαρμονικής στο 2ο φεστιβάλ φιλαρμονικών που έγινε στις 9 Νοέμβρη στην πόλη της Δράμας. Εκεί η εμφάνιση της φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας, ήταν άριστη. Συμμετείχαν επίσης φιλαρμονικές του Καλού Αγρού Δράμας, του Δήμου Σερρών. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό ωδείο της Δράμας, από τον πολιτιστικό οργανισμό Δήμου Δράμας, τον μουσικοδραματικό σύλλογο Καλού Αγρού Δράμας.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top