0

Από την Δευτέρα άρχισαν οι τεχνικές εργασίες με την επίβλεψη του ΔΕΔΔΗΕ στο πεζοδρόμιο της οδού Θεοδώρου Πουλίδου στην Παναγία. Οι εργασίες αυτές οφείλονται στο ότι ένα κομμάτι του δικτύου θα λειτουργεί υπόγεια με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν κολώνες ηλεκτροδότησης και στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου και στην οδό Μεχμέτ Αλή. Όταν οι εργασίες της επιχείρησης ολοκληρωθούν στην Παναγία θα συμβεί το ίδιο στον κεντρικό δρόμο της συνοικίας της Κηπούπολης. Ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας Σάββας Τακίδης είπε τα εξής:

«Από τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου άρχισε η εκσκαφή του πεζοδρομίου έξω από το Γυμνάσιο μέχρι την οδό Μεχμέτ Αλή όπου θα περαστεί υπόγειο δίκτυο χαμηλής τάσης και μέσα σε διάστημα 3-4 εβδομάδων θα έχει ολοκληρωθεί η υπογείωση και ηλέκτριση με υπόγεια καλώδια όλων των καταναλωτών και θα ξηλωθεί το δίκτυο το οποίο υπάρχει στα δεξιά της Πουλίδου το οποίο είναι μέσα στα δέντρα και θα απελευθερωθούν οι δενδροστοιχίες και θα είναι ελεύθερα πλέον να αναπτυχθούν χωρίς την παρέμβαση και το κλάδεμα. Επίσης έχουμε συνεργασία με τον Δήμο ώστε κάποιοι στύλοι που έχουν απομείνει στην οδό Μεχμέτ Αλή θα ξηλωθούν κι αυτοί οι οποίοι είναι γύρω στους 7.

Όλο λοιπόν το δίκτυο της Πουλίδου θα ξηλωθεί, στύλοι και εναέριοι αγωγοί και ευελπιστούμε να ξηλώσουμε ταυτόχρονα και τους στύλους στην οδό Μεχμέτ Αλή μέχρι την Παλιά Μουσική. Μετά θα πάμε στην Κηπούπολη να σκάψουμε επί της κεντρικής οδού Σοφούλη ένα τμήμα και να μπούμε και σε μερικά στενά. Αυτή είναι μια υπογείωση που είναι μέσης τάσης και όχι χαμηλής που είναι στην Παναγία και όταν ολοκληρωθεί αυτό το έργο θα έχει σαν συνέπεια οι τρεις υποσταθμοί της Κηπούπολης να ηλεκτροδοτούνται με υπόγεια καλώδια και το δασάκι που είναι άνωθεν της Ιχθυόσκαλας όπου υπάρχει εναέρια τροφοδότηση αυτών να αποτραβηχτεί και να έχουμε και απελευθέρωση του δασυλίου από τα εναέρια καλώδια.

http://www.proininews.gr

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top