0

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών , που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, ομόφωνα αποφασίσθηκε και ανακοινώνεται:

Η αναζήτηση χορηγών- μελών μας για την δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών για να καλύψουν το ποσό των 50€ +ΦΠΑ με έκδοση τιμολογίου από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδας απευθείας στις επιχειρήσεις τους.

Οι πρώτοι εννέα συνάδελφοι που επιθυμούν να είναι χορηγοί θα διαφημίζονται στην αρχική σελίδα με ROLL-BUNNER ως χορηγοί –δημιουργοί της ιστοσελίδας. Η διάρκεια της χορηγίας θα είναι ενός έτους.

Επισημαίνουμε ότι όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μας θα διαφημίζονται δωρεάν σε εσωτερική σελίδα της ιστοσελίδας ανά κλάδο εμπορίου όπου θα αναφέρουμε τι ακριβώς παρέχουν οι αγορές του τόπου μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Α’ Αντιπρόεδρο κ. Κουντουρά Νικόλαο στα τηλέφωνα 6944297293 και 2321063222 καθώς και στη γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου στα τηλέφωνα 6908634978 και 2321022437 ή στο email empsyser@yahoo.gr.

http://www.serraikanea.gr/oikonomia/item/15161-o-emporikos-syllogos-serron-psaxnei-xorigoys-gia-tin-kainoyria-tou-istoselida.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top