0

Δείτε τι συμβαίνει όταν πίνετε νερό με άδειο στομάχι

Ιάπωνες πίνουν συχνά νερό δικαίωμα αφού σηκωθώ από το κρεβάτι. Αυτή η συνήθεια έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει ότι. Αυτή η ενδιαφέρουσα ρουτίνα πρωί παρέχει θετικά αποτελέσματα και έχει επουλωτική δράση όσον αφορά διάφορα είδη των σοβαρών ασθενειών.

Εάν έχετε μια συνήθεια για πόσιμο νερό με άδειο στομάχι θα κερδίσουν πολλά οφέλη για την υγεία. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτό το γεγονός.

Πόσιμο νερό όταν ξυπνάτε μπορεί να θεραπεύσουν πολλές ασθένειες, όπως οι εξής: πόνος σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, πονοκέφαλος, καρδιαγγειακές παθήσεις και διαταραχές, επιληψία, ταχυκαρδία, άσθμα, μηνιγγίτιδα, αυξημένα επίπεδα λιπιδίων στο αίμα, η φυματίωση, βρογχίτιδα, του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών ασθένειες, έμετος, διάρροια, γαστρίτιδα, διαβήτη, αιμορροΐδες, δυσκοιλιότητα, την όραση και τα μάτια τα προβλήματα, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, ασθένειες της μήτρας, τις συνθήκες και τις ασθένειες που πραγματοποιεί την μύτη, το λαιμό και το αυτί.

Μεθόδους θεραπείας:

- Πίνετε 640 ml νερού (4x160ml) νωρίς το πρωί, αμέσως μετά ξυπνάτε, πριν το βούρτσισμα των δοντιών σας

- Αφού ήπιε το νερό, βουρτσίζετε τα δόντια σας. Θυμηθείτε να μην φάτε ή πιείτε κάτι μέσα στα επόμενα 45 λεπτά

- Μετά από αυτά τα 45 λεπτά έχουν περάσει, μπορείτε να έχετε τακτικό πρωινό σας

- Μετά από κάθε γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δεν πίνουν ούτε να φάνε τίποτα στις ακόλουθες δύο ώρες

- άρρωστοι και ηλικιωμένοι άνθρωποι που δεν μπορεί να πιει 4 ποτήρια νερό νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι θα πρέπει να πίνουν μόνο την ποσότητα του νερού του σώματος τους μπορεί να δεχθεί. Αυτή η “άλλαξε τον κανόνα” μπορεί να ασκηθεί μέχρι να συνηθίσετε τη συνιστώμενη ποσότητα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την αργή αύξηση της δόσης κάθε πρωί μέχρι να πάρει τις απαραίτητες 640 ml νερού.

Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίζουν κάποια πάθηση που μπορεί να έχετε. Όταν πρόκειται για αυτή τη ρουτίνα και τους υγιείς ανθρώπους – θα απολαύσουν την ενέργεια αυτή η ρουτίνα παρέχει όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πόσες μέρες θα πρέπει να υπακούσουν σε αυτή τη θεραπεία, ανάλογα με το τι θέλετε για τη θεραπεία?

Γαστρίτιδα – 10 ημέρες

Δυσκοιλιότητα – 10 ημέρες

Διαβήτης – 30 ημέρες

η Η ΥΨΗΛΗ αρτηριακή ΠΙΕΣΗ – 30 ημέρες

Φυματίωση – 90 ημέρες

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ πράγμα μπορείτε ενδεχομένως ΝΑ κάνετε αυτήν ΜΕ ΤΗΝ ρουτίνα ΚΑΝΕΙ ΤΟ δικο σας τρόπο ΑΠΌ ΤΗΝ Έναρξη Της Ημέρας. Με αυτό τον τρόπο θα είστε γεμάτοι ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και να αισθανθείτε πιο υγιείς από ό, τι πριν.

Προσοχή: Τ α άτομα ΠΟΥ πάσχουν ΑΠΌ αρθρίτιδα πρέπει ΝΑ ασκήσετε ΑΥΤΗ ΤΗ μέθοδο στις 3 πρώτες ημέρες της μόνο την εβδομάδα. Μετά από αυτό θα πρέπει να κάνουν ένα διάλειμμα επτά ημερών και να αρχίσει και πάλι. Μετά από αυτές τις 7 ημέρες από διάλειμμα θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά εξασκηθείτε στη μέθοδο αυτή κάθε μέρα της εβδομάδας. Εκτός την συχνή ούρηση, αυτή η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες. Έτσι, η συμβουλή μας είναι να πίνετε νερό και να παραμείνετε ενεργός!

http://www.bioathens.com/fisiki-therapia-otan-pinete-nero-me-adio-stomachi-to-proi/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top