0

Το Σάββατο το μεσημέρι στο Ναυτικό Μουσείο Καβάλας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής βραβείων στους νικητές μαθητές του 1ου Πανκαβαλιώτικου μαθητικού διαγωνισμού καλλιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα «Θάλασσα».

Τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος κ. Κλωνάρη.

Στο διαγωνισμό φωτογραφίας που απευθύνονταν στους μαθητές συμμετείχαν περισσότερες από 80 φωτογραφίες. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η Λουκία Ιακωβίδου. Το δεύτερο βραβείο ο Ανδρέας Γιαννάκος.

Πρώτο βραβείο κέρδισε το 4ο δημοτικό σχολείο, δεύτερο βραβείο ο Χρήστος Θεοδωρίδης.

Σ’ αυτή την εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Χρήστος Τζανάκος και ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Γιώργος Βαλλιός.

Ο κ. Τζανάκος με χαρά και ικανοποίηση ότι το Ναυτικό Μουσείο βραβεύει μαθητές μετά από φωτογραφικό διαγωνισμό στόχος του οποίου ήταν η προβολή της θάλασσας. Θύμισε ότι πέρυσι το Ναυτικό Μουσείο πραγματοποίησε πανελλαδικό διαγωνισμό φωτογραφίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας.

Ο Γιώργος Βαλλιός είπε ότι κριτήριο για την αξιολόγηση της φωτογραφίας ήταν η ομορφιά που δημιουργήθηκε και στα μέλη της επιτροπής βλέποντας την κάθε φωτογραφία, ομορφιά εσωτερικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό με τους γονείς τους.

http://www.proininews.gr


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top