0

Ο μαθητής της Β Λυκείου, Θανάσης Μπακάλης, έχει μεγαλώσει στην περιοχή της Αμφίπολης. Όταν ήταν μικρός έπαιζε στο λόφο Καστά και όπως δήλωσε στο Πρωινό ΑΝΤ1, «ήξεραν ότι κάτι σημαντικό ήταν από κάτω».

Τώρα, μαζί με τους συμμαθητές του έχουν αναλάβει εθελοντικά τον καθαρισμό του χώρου.

Το όνειρο του Θανάση είναι να γίνει δημοσιογράφος. Τώρα, που οι δημοσιογράφοι συρρέουν στο σημείο για να καλύψουν το θέμα της ανασκαφής, ο μαθητής έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τους παρακολουθεί να δει από κοντά τον τρόπο που δουλεύουν.

Ο μικρός έχει δύο όνειρα. Το ένα είναι «να γίνει γνωστός ο τόπος του» όπως λέει στο Πρωινό ΑΝΤ1 και το δεύτερο να παρακολουθήσει μία ενημέρωση για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη.

Η εκπρόσωπος Τύπου του τάφου, Άννα Παναγιωταρέα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον 16χρονο, μέσω της εκπομπής, τον κάλεσε να παρακολουθήσει την ενημέρωση και μάλιστα μετά την ολοκλήρωσή της να της απευθύνει προσωπικά ερωτήσεις.

Μετά την έκφραση μάλιστα της επιθυμίας του να γίνει δημοσιογράφος, τον κάλεσε να παρακολουθήσει και τα μαθήματά της στο πανεπιστήμιο.

Δείτε το βίντεο:

http://www.antenna.gr/news/Society/article/372049/o-16xronos-fylakas-tis-amfipolis

Ο Θανάσης Μπακάλης μίλησε επίσης και στην κάμερα του Newsbomb.gr:




Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top