0

Ανοιχτή επιστολή προς τον απερχόμενο υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, απηύθυνε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, ο οποίος αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμε Υπουργέ 

Σήμερα έγραφαν οι αθηναϊκές εφημερίδες, ότι φεύγεις από το Υπουργείο έχοντας ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες. «Δεν έχω τίποτε να παραδώσω», δήλωσες χαρακτηριστικά. 

Δεν σε έχω για επιλήσμονα («ξεχασιάρη»). Αλλά μέχρι στιγμής, τίποτε δεν έχει ανακοινωθεί για το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου». Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, που ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία από τους συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, συνοδευόμενη από την πολεοδομική μελέτη και την πρόταση αξιοποίησης του στρατοπέδου, σύμφωνα με τον νόμο, βρίσκεται στο γραφείο σου από τον περσινό Νοέμβρη. Οι στρατηγοί που αποφασίζουν στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας και στην Υπηρεσία Αξιοποίησης Μετεγκατάστασης Στρατοπέδων, είχαν συνηγορήσει προς τη μελέτη και μου είχαν δώσει συγχαρητήρια για την αρτιότητα και τις εύστοχες προτάσεις της. 

Δεν σε έχω ούτε για ψεύτη και μυθομανή. Ο διορισμός σου, άλλωστε, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε ένα χαρτοφυλάκιο γεμάτο ευθύνες, με τη βοήθεια και τη θετική γνώμη του συνόλου του πολιτικού κόσμου της χώρας μας, αποδεικνύει τις ικανότητές σου σε όλους τους τομείς. 

Άρα, οφείλεις να απαντήσεις στους Καβαλιώτες: Το στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» πότε θα αποδοθεί στον λαό της Καβάλας; 

Φιλικά και με πολλές ευχές για τα νέα σου καθήκοντα 

(όπου ίσως πρέπει να είσαι πιο γρήγορος στις αποφάσεις) 

Κωστής Σιμιτσής 

τ. δήμαρχος Καβάλας

http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=53995


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top