0

Την ηλεκτρονική διαβούλευση με τους πολίτες θέλει να αναπτύξει η διοίκηση του Δήμου Καβάλας, η οποία πήρε την έγκριση, αρχικά, από την οικονομική επιτροπή, για να προχωρήσει στην αγορά και εγκατάσταση του σχετικού λογισμικού προγράμματος.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής και αντιδήμαρχος οικονομικών και προγραμματισμού του Δήμου, Δημοσθένης Τουλκίδης, η ηλεκτρονική διαβούλευση θα είναι ένα πρόσθετο εργαλείο, το οποίο θα συνδυαστεί με το πενταψήφιο τηλεφωνικό νούμερο (που θα ενεργοποιηθεί πάλι) και με το γραφείο δημότη (που θα ιδρυθεί).

Η αύξηση του κονδυλίου για την αγορά του λογισμικού προγράμματος ψηφίστηκε στο πλαίσιο της 19ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2014, μαζί με τις πιστώσεις για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των οχημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α.) και για κάποιες επισκευές στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Ειδικότερα για την προσβασιμότητα προς τον Χ.Υ.Τ.Α., ο αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας, Φίλιππος Φιλιππίδης, εξήγησε ότι θα γίνει μία επίστρωση υλικών στο δρόμο, ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των βαρέων οχημάτων του Δήμου.

Η οικονομική επιτροπή ακύρωσε, επίσης, παλιότερη απόφαση της, η οποία αφορούσε την απευθείας ανάθεση έργου, προκειμένου να ενταχθεί η παρέμβαση στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Τέλος, ομόφωνα εγκρίθηκαν: Η διακήρυξη των όρων δημοπράτησης του έργου: «Στατική αποκατάσταση του 21ου δημοτικού σχολείου», η εκτέλεση, με απευθείας ανάθεση, του έργου: «Κατασκευή χωνευτηρίου στο δημοτικό κοιμητήριο Καβάλας» και εκτέλεση, με απευθείας ανάθεση επίσης, του έργου: «Κατασκευή δρόμων στον Αμυγδαλεώνα, για πρόσβαση στην κλινική «Λυδία».

http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=54071

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top