0

Ανακοίνωση για την πρόσληψη καλλιτεχνικού-διδακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας 36 μουσικών με σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών της τρέχουσας χρονιάς.

Αναλυτικότερα σε Τμήματα και Σχολές:

■    Σύγχρονο Τμήμα: 5 άτομα Αρμόνιο 2, Ηλεκτρική Κιθάρα 1, Ηλεκτρικό Μπάσο1, Aκορντεόν 1)
■    Μουσική Προπαιδεία: 1 άτομο
■    Λαϊκή & Παραδοσιακή Μουσική: 1 άτομο
■    Θεωρητικά & Aνώτερα Θεωρητικά: 5 άτομα
■    Νυκτά (κιθάρα): 5 άτομα
■    Έγχορδα: 5 άτομα (Βιολί 3, Βιολοντσέλο 2)
■    Βυζαντινή Μουσική: 1 άτομο
■    Κλασικά Κρουστά: 1 άτομο
■    Πληκτά (Πιάνο): 6 άτομα
■    Μονωδία: 2 άτομα
■    Πνευστά: 4 άτομα (Φλάουτο 1, Κλαρινέτο 1, Τρομπέτα 1, Σαξόφωνο 1)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση έως και σε δύο (2) κωδικούς θέσης, αναφέροντας ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1)    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή, ελλείψει ταυτότητας, των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλαδή αυτών όπου αναφέρεται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου).

2)    Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών (όπου απαιτούνται) και σε περίπτωση που το πτυχίο προέρχεται από ιδιωτικό φορέα, φωτοτυπία από φωτοαντίγραφο επικυρωμένο από δικηγόρο.

3)    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

α) Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητάς του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικασθεί λόγω ποινικού αδικήματος.

β) Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

γ) Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν, οφείλουν να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Ωδείου τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση.

4)    Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας-προϋπηρεσίας:

Ως διδακτική εμπειρία-προϋπηρεσία νοείται η απασχόληση ως μόνιμος υπάλληλος ή με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε αναγνωρισμένα Ωδεία ή Μουσικές Σχολές εποπτείας του Υπουργείου Πολιτισμού και σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στη βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός έγκρισης-πρόσληψης του Υπουργείου Πολιτισμού (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).

α. Για τους εργαζόμενους του Δημοσίου τομέα:

Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε Ωδεία ή Μουσικές Σχολές του Δημοσίου ή των ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού, απαιτείται μόνο βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος εργασίας που παρασχέθηκε, η χρονική διάρκεια της παροχής της και ο αριθμός έγκρισης του Υπουργείου Πολιτισμού.

β. Για τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού τομέα:

- Βεβαίωση εργοδοτών για τον χρόνο και το είδος της εργασίας του υποψηφίου, όπου θα αναγράφεται και ο αριθμός έγκρισης του Υπουργείου Πολιτισμού.

5)    Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).

Εάν δεν συνυποβληθούν όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων, ο υποψήφιος τίθεται αυτομάτως εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζεται η υπάλληλος του Δήμου Καβάλας κ. Παράσχου Ευαγγελία, η οποία μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλεί την σχετική αίτηση και θα καταχωρεί αυτήν σε ειδικό πίνακα. Σε περίπτωση απουσίας της, θα την αναπληρώνει η υπάλληλος Στεφανίδου Θεοπίστη. Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας (Βενιζέλου 67) κατά τις εργάσιμες ημέρες: Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε τοπική καθημερινή εφημερίδα της Καβάλας και ειδικότερα από 13/11/2014 έως και 22/11/2014, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες από 9.00 π.μ. μέχρι 14.00 μ.μ.

- Η υπογραφή της σύμβασης συνεπάγεται την υπαγωγή των επιτυχόντων στον Ο.Α.Ε.Ε., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 46, παρ. 1 του Ν. 3996/11, όπου αποσαφηνίζεται πως όσοι απασχολούνται σε φορείς του Δημοσίου με σύμβαση μίσθωσης έργου η οποία έχει καταρτιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 2527/97, ασφαλίζονται υποχρεωτικώς στον Ο.Α.Ε.Ε.

Η προκήρυξη εδώ:

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/%CE%A9%CE%A637%CE%9F%CE%9A%CE%A6%CE%9E-7%CE%95%CE%98/document?inline=true

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/43038/36-proslipseis-kallitexnikoy-prosopikoy-stin-kavala

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top