0

Το παραμύθι άρχισε να ξετυλίγεται για 11η χρονιά στη Δράμα και η όμορφη πόλη  μεταμορφώνεται στη πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.Το «Χωριό του Αη-Βασίλη» βάζει τα καλά του, πασπαλίζεται με χρυσόσκονη και κάθε γωνία της Δράμας θυμίζει ένα παραμύθι που « προκαλεί» μικρούς και μεγάλους να το ζήσουν, φορώντας το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Ο Δήμος Δράμας και η Οργανωτική Επιτροπή της «Ονειρούπολης» καλούν μικρούς και μεγάλους μαθητές να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό αφίσας (ζωγραφιά ή φωτογραφία) με θέμα «Τα Χριστούγεννα».

Βάλτε στα πινέλα σας τα πιο εντυπωσιακά χρώματα, καταγράψτε με τον φωτογραφικό σας φακό τις πιο απίθανες εικόνες και δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό. Τα 3 καλύτερα έργα θα βραβευτούν και ο κάθε καλλιτέχνης θα πάρει δώρο ένα tablet.

Όροι Διαγωνισμού:

• Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα ή και δύο το πολύ φωτογραφίες ή ζωγραφιές.

• Τελευταία ημερομηνία για την υποβολή των έργων ορίζεται η 9η Ιανουαρίου 2015.  Η ημερομηνία αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου.  Ο φάκελος με την φωτογραφία ή την ζωγραφιά θα αποστέλλεται στην διεύθυνση Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Δράμας, Βερμίου 2& 1ης Ιουλίου,  Τ.Κ. 66 100  Δράμα, με την υποσημείωση « ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ».

• Κάθε  διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με το έργο του να αποστέλλει και τα στοιχεία του : ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό.

• Η απόφαση επιλογής για την αφίσα από την πενταμελή επιτροπή θα είναι αμετάκλητη και δεν θα επιδέχεται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.

• Τα δώρα που θα κερδίσουν οι «καλλιτέχνες» της αφίσας είναι 3 tablet για τους πρώτους τρεις που θα διακριθούν.

• Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα πάρουν μέρος στον διαγωνισμό.

• Ο Δήμος Δράμας διατηρεί το δικαίωμα σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή να ανακαλέσει τον διαγωνισμό, να παρατείνει ή να μεταβάλει τις ημερομηνίες του.

• Η συμμετοχή στον διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω αναγραφόμενων όρων.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2521350646 & 2521350725 - oneiroupoli@dimosdramas.gr

http://drama-tika.blogspot.gr/2014/10/2014_31.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top