0

Το πρωί της Κυριακής εγκαινιάστηκε το νέο ιδιόκτητο κτίριο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Διοίκησης και το κεντρικό κατάστημα. Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία πολιτικών, αυτοδιοικητικών, τοπικών φορέων και πλήθος μετόχων της Τράπεζας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου κλείνει 18 χρόνια λειτουργίας, αφού δραστηριοποιείται από το 1996 με πρωτοβουλία του τότε προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Νίκου Δαστερίδη, και έκτοτε υποστηρίζεται από Εβρίτες μετόχους. Όπως αναφέρθηκε και στην ιστορική διαδρομή της Τράπεζας, το αρχικό κεφάλαιο ήταν 600 εκ. δραχμές, δηλαδή 1.700.000 ευρώ και είχε συγκεντρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρώτο κατάστημα στήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, ενώ ένα χρόνο μετά ιδρύθηκε το κατάστημα Ορεστιάδας και ακολούθησαν τα καταστήματα Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Φερών. Το κτίριο που στεγάζεται πλέον η τράπεζα αγοράστηκε επί προεδρίας Σάββα Χατζηκωνσταντίνου το 2008 και συνιστά ένα σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό κτίριο.

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, όπως ανέφερε ο σημερινός Πρόεδρος, Νίκος Ντουμανίδης, η Τράπεζα κατάφερε να εξελιχθεί δυναμικά και να επιλύσει τα όποια χρηματοοικονομικά προβλήματα των πελατών της. «Πλέον δραστηριοποιείται σε όλα τα τραπεζικά προϊόντα, γνωρίζοντας της ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, συμβάλλει της ανάπτυξη της περιοχής και διαγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία, έχοντας πλέον πάνω από 6.000 μετόχους».

Την ημέρα αυτή των εγκαινίων, η Τράπεζα προχώρησε και σε μια προσφορά προς όλους όσους ήθελαν να αποκτήσουν μετοχές της. Πιο συγκεκριμένα όσοι αποκτήσουν μετοχές της Τράπεζας θα έχουν έκπτωση 25%, δηλαδή στις τρεις μετοχές θα παίρνουν και μία δωρεάν. Η προσφορά αυτή ισχύει για αυτή την εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, η Τράπεζα προσφέρει τα υψηλότερα επιτόκια της αγοράς και δε σταμάτησε στιγμή να χρηματοδοτεί επενδύσεις του τόπου μας.

http://www.methorios.gr/online/?p=9269

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top