0

Για την προώθηση ζητημάτων - αιτημάτων του τόπου μας ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης και ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος είχαν μία σειρά συναντήσεων, μετά την παρουσίαση του θεσμού του εγγυημένου κοινωνικού εισοδήματος από τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, όπου παραβρέθηκε και ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Ως άλλωστε ήδη είναι γνωστό η εφαρμογή του προαναφερθέντος θεσμού ξεκινά πιλοτικά το πρώτο εξάμηνο του 2015 και μεταξύ των 13 Δήμων της χώρας που επελέγησαν για την εφαρμογή αυτή είναι και ο Δήμος Δράμας.

Στο σημείο αυτό είναι επιβεβλημένο να τονισθεί ότι η επιλογή αυτή "πέρασε" από πολλά κύματα. Βεβαίως σημασία έχει το αποτέλεσμα και ο Βουλευτής Δράμας "στέκεται" μόνο στο σημείο αυτό.

Με αφορμή την παρουσίαση του ανωτέρω θεσμού από πλευράς του Βουλευτή Δράμας προγραμματίσθηκαν και δύο (2) άλλες συναντήσεις. Έτσι υπήρξε συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά. Η συνάντηση αυτή κύρια συμπεριέλαβε τον προγραμματισμό, τον σχεδιασμό και τον τρόπο της καλύτερης προβολής της οινοπαραγωγής του τόπου μας εντός και εκτός της χώρας, αλλά και γενικότερα ανταλλάγησαν απόψεις για την περαιτέρω τουριστική αξιοποίηση του Νομού, γεγονός που έγινε αποδεκτό από πλευράς του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος  και θα παραβρεθεί στην όλη διοργάνωση.

Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση με την Κυβερνητική Εκπρόσωπο κα. Σοφία Βούλτεψη,  προκειμένου να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια στην όλη προσπάθεια προβολής και κάλυψης της διοργάνωσης από τη Δημόσια Τηλεόραση.

http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19271

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top