0

Έντονος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των αυτοκινητιστών στην Ξάνθη μετά τα συνεχή κρούσματα διαρρήξεων που καταγράφονται τα τελευταία 24ώρα στην περιοχή.

Η αρχή έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες διέρρηξαν ταξί που βρισκόταν σταθμευμένο επί της οδού Μεσολογγίου σπάζοντας ένα εκ των πίσω παραθύρων του οχήματος και καταφέρνοντας έτσι να εισέλθουν στο εσωτερικό του. Ο οδηγός του οχήματος είχε αφήσει το ποσό των 50 ευρώ σε κέρματα και χαρτονομίσματα μέσα στο ταξί του, με τους δράστες να το αφαιρούν.

Το συμβάν αμέσως μόλις έγινε γνωστό αναστάτωση του αυτοκινητιστές της περιοχής, μιας και πριν από περίπου έναν χρόνο αντιμετώπιζαν και πάλι το ίδιο πρόβλημα με τις διαρρήξεις σε αποτελούν ανεπιθύμητη ρουτίνα. Δυστυχώς οι ανησυχίες τους επιβεβαιώθηκαν την επόμενη ακριβώς ημέρα, μιας και τα ξημερώματα της Τετάρτης σημειώθηκαν ακόμη τρεις διαρρήξεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, διέρρηξαν τρία ακόμη ταξί που βρίσκονταν σταθμευμένα επί των οδών Τσιμισκή, Χατζησταύρου και Βουλγαοκτόνου. Ωστόσο δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τίποτα από το εσωτερικό των οχημάτων, μιας και οι αυτοκινητιστές φρόντισαν, μετά την πρώτη διάρρηξη, να μην αφήσουν τίποτα μέσα στα ταξί τους.

Οι επιθέσεις καταγγέλθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, η οποία και πλέον έχει αναλάβει τη διαλεύκανση του μυστηρίου αναζητώντας τον ή τους δράστες των διαρρήξεων.

http://www.seleo.gr/voreia-ellada/152180-diarriktes-xtypisan-tria-taksi-mesa-se-ena-vrady-stin-ksanthi-foto

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top