0

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε παραχώρησε σήμερα Τρίτη 14-10-2014 και ώρα 11:00, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης.

Ο Δήμαρχος ξεκίνησε κάνοντας μια αναφορά στην εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δηλώνοντας πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να ωφεληθεί και η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. αλλά και ο Δήμος, αφού όπως δήλωσε, αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.

Στη συνέχεια, ο κ. Λαμπάκης αναφέρθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ και την αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου,ανακοινώνοντας ότι πλέον ο χώρος των 9,5 στρεμμάτων δίπλα από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης περνάει στην κυριότητα του Δήμου, όπου όπως είπε ο κ. Δήμαρχος προορίζεται εκεί να χτιστεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Τέλος, αναφορικά με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες νομιμοποίησης του ακινήτου, ώστε, με την νομιμοποίηση αυτή, να δημιουργηθεί η τυπική μορφή και ονομασία του Πάρκου.

http://www.faros24.gr/topiki-autodioikisi/lampakis-dipla-sto-arxaiologiko-mouseio-to-neo-dikastiko-megaro.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top