0

Άγονος κηρύχθηκε από το ΥΠΕΚΑ ο διαγωνισμός για την εκμετάλλευση του γεωθερμικού πεδίου Νέστου, καθώς η ανάδοχος εταιρεία δεν υπέγραψε την σύμβαση μίσθωσης.

Στην απόφαση του ΥΠΕΚΑ αναφέρεται ότι η εταιρεία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΚΟΡΥΦΑΟΥ Α.Ε», στην οποία κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του δημόσιου διεθνούς ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του δικαιώματος έρευνας γεωθερμικού δυναμικού δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στην περιοχή Δέλτα Ποταμού Nέστου, στερείται το δικαίωμα μίσθωσης του δικαιώματος έρευνας γεωθερμικού δυναμικού δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στην περιοχή Δέλτα Ποταμού Νέστου, διότι με υπαιτιότητα της δεν προσήλθε να υπογράψει τη σύμβαση μίσθωσης.

Παράλληλα επιβάλλεται κατάπτωση υπέρ του Δημοσίου ποσού πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ, για τη συμμετοχή της εταιρείας στον ανωτέρω διαγωνισμό.

Εμείς φυσικά αναρωτιόμαστε τι μπορεί να συμβαίνει και αυτό το έργο συναντάει τόσα πολλά εμπόδια; Μήπως κάποιοι φροντίζουν να το φρενάρουν; Γιατί δεν είναι λίγο περίεργο να μην εμφανιστεί ο ανάδοχος να υπογράψει την σύμβαση;

http://www.xronometro.com/sxolia-28-10-2014/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top