0

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ευχαριστεί τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην ομιλία - ανοιχτή συζήτηση στο Hotel Alexander Beach την Πέμπτη 16 Οκτ 2014 και ώρα 19:00, στην Αλεξανδρούπολη με κύριο θέμα την εξασφάλιση των αξιώσεων κάθε συναδέλφου από τη μη πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ από την Ελληνική Πολιτεία.

Ευχαριστεί επίσης:

Tον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανχη (ΣΔΓ) Τσουκαράκη Ανέστη, ο οποίος μας ενημέρωσε για την υποχρέωση συμμόρφωσης του δημοσίου, κατά το σκεπτικό και διατακτικό της ανωτέρω απόφασης, και τον κίνδυνο πλημμελούς συμμόρφωσης, υπό την έννοια της μεγαλύτερης ή μικρότερης μη απόδοσης των οφειλομένων, κατ΄ εφαρμογή μιας νέας νομοθετικής ρύθμισης.

Τον Πρόεδρο κ' Χατζηαναγνώστου Κωνσταντίνο και Γενικό Γραμματέα κ' Τσιακίρη Δημήτριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Διαπιστώθηκε η αγανάκτηση όλων των παρευρισκομένων για την διαφαινόμενη μερική συμμόρφωση της Ελληνικής Πολιτείας στην απόφαση του ΣτΕ καθώς και η απαίτηση για πλήρη και ορθή συμμόρφωση και επιστροφή των μισθών μας στα επίπεδα Αυγ 2012 και την άμεση καταβολή όλων τον αναδρομικών.

Yποβλήθηκαν από δεκάδες συναδέλφους τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την άσκηση των αγωγών τα οποία αναμένονται σύντομα να προστεθούν στο νέο κύμα αγωγών.

http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=19293

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top