0

Αναφορικά με το δημοσίευμα με τίτλο «Σε κτίριο παγίδα η Δ,Ο,Υ Σερρών», το οποίο δημοσιεύθηκε στην «Εφημερίδα τον Συντακτών» την 29η-09*2014, υπογράφεται από τον κ. Ν. Φωτόπουλου και αναδημοσιεύτηκε σ τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Σύλλογος Εφοριακών Ν, Σερρών  δηλώνει τα  παρακάτω:

Ουδέποτε συλλέχθηκαν υπογραφές διαμαρτυρίας με τις οποίες καταγγέλλονταν εκβιασμοί και απειλές του Προϊσταμένου της υπηρεσίας σε βάρος συναδέλφων, ή παρατυπίες στη διαδικασία επιλογής-μίσθωσης του κτιρίου, στο οποίο μεταστεγάστηκε η Δ.Ο.Υ. Σερρών.

* Ο Σύλλογος Εφοριακών Ν. Σερρών δεν έχει καμία σχέση με το εν λόγω δημοσίευμα. Οι θέσεις του Συλλόγου εκφράζονται  επισήμως με δελτία τύπου ή μέσω των νόμιμα εκλεγμένων εκπροσώπων του.

Απορία προκαλεί η σκοπιμότητα του εν λόγω δημοσιεύματος, σε περίοδο κρίσης και αξιολόγησης προσωπικού, την ώρα που ο κλάδος μας υποφέρει από το φαινόμενο των ανωνύμων και ανυπόστατων καταγγελιών.

Τέλος, η διάχυτη ανησυχία και προβληματισμό του συνόλου των συνάδελφο)ν. για τις επιδράσεις της εκπεμπόμενης ακτινοβολίας από την εγκαταστημένη κεραία στην οροφή του εν λόγω κτιρίου, έχει εκφραστεί από  το Σύλλογο με σειρά ενεργειών και οχλήσεων προς όλους τους θεσμικούς φορείς, σι κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

http://www.serraikanea.gr/koinonia/item/13403-o-syllogos-eforiakon-n-serron-diapseydei-to-dimosievma-tis-efimeridas-ton-syntakton.html


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top