0

Ο Δήμος Καβάλας στηρίζει έμπρακτα κάθε εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων που συμβάλει στην αισθητική βελτίωση της πόλης και την προστασία του περιβάλλοντος.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Λουκά συμμετείχαν σε μια εκδήλωση εθελοντικής δράσης που πραγματοποιήθηκε στη συνοικία με στόχο τον καθαρισμό και τον ευπρεπισμό δυο χώρων πρασίνου.

Ανάλογη εθελοντική δράση πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Τρύφωνα που συνέχισαν την εκστρατεία καθαριότητας της περιοχή του Πεγιαλίου με την αποψίλωση ξερών χόρτων από κοινοχρήστους χώρους και πάρκα της συνοικίας.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας παραχώρησε και για τις δυο παραπάνω εκδηλώσεις, εργαλεία, κοπτικά μηχανήματα, σακούλες, γάντια και φυσικά την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Η αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κορίνα – Χιώτη Πρασά συνεχάρη θερμά τα μέλη των δυο πολιτιστικών συλλόγων για τις εθελοντικές δράσεις καθαριότητας που ανέλαβαν, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Καβάλας θα είναι πάντα αρωγός σε ανάλογες δράσεις καθώς συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων και φανερώνουν την μεγάλη ευαισθησία που καλούνται να έχουν όλοι οι πολίτες.

http://kavalawebnews.gr/nomos-kavalas/dim-kavalas/item/5158-εθελοντικές-δράσεις-καθαριότητας-από-δυο-συλλόγους-της-καβάλας


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top