0

Συνεδρίασε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης το διοικητικό συμβούλιο του δημοτικού ωδείου Καβάλας. Ενέκρινε το σχέδιο προκήρυξης των 36 θέσεων καθηγητών του δημοτικού ωδείου και της μιας θέσης καλλιτεχνικού διευθυντή.

Μ΄ αυτό τον τρόπο άρχισε η διαδικασία που τελειώνει όταν δοθούν όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις για την πρόσληψη του προαναφερθέντος προσωπικού.

Η διαδικασία θα πρέπει να εγκριθεί όπως εγκρίθηκε και στο διοικητικό συμβούλιο του δημοτικού ωδείου, στην έδρα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στην Κομοτηνή, αλλά κι από την αποκεντρωμένη στη Θεσσαλονίκη.

Υπολογίζεται ότι η γραφειοκρατία θα διαρκέσει έναν περίπου μήνα. Αμέσως μετά θ΄ ανοίξει η διαδικασία για την πρόσληψη του προσωπικού που προαναφέραμε που κι αυτή θα διαρκέσει τουλάχιστον δέκα ημέρες. Δηλαδή το αργότερο πριν την περίοδο των εορτών, θα έχουν προσληφθεί οι 36 καθηγητές του δημοτικού ωδείου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής.

Αν ωστόσο υπάρξει πίεση, οι ημερομηνίες είναι πιθανό να επισπευσθούν. Αυτό το τελευταίο σενάριο ενδιαφέρει το δημοτικό ωδείο και δεν αποκλείεται να κινηθεί μέσω της διοίκησής του με αυτό τον τρόπο. Σημειώνουμε ότι μετά τις κρίσεις που έγιναν στους υπαλλήλους του Δήμου, αλλά η γραμματέας του δημοτικού ωδείου Καβάλας. Η Γιώτα Μιχαλακίδου μετακινείται ως επικεφαλής του δημοτικού ΚΕΠ, στο διοικητήριο, ενώ τη θέση της γραμματέας του δημοτικού ωδείου αναλαμβάνει η Ευαγγελία Παράσχου.

http://www.proininews.gr/10/23/έναρξη-διαδικασιών-στο-ωδείο-με-απόφα/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top