0

Μια διαφορετική εικόνα είναι αυτή που αντικρίζουν πλέον όσοι περνούν από το περίφημο «Μπαλκόνι του Αιγαίου», το υψηλό σημείο παρακείμενα στο Πάρκο Φαλήρου, από το οποίο μπορεί κανείς να θαυμάσει το απέραντο γαλάζιο και την ομορφιά της πόλης. Κοντά στο γαλάζιο, πλέον συνυπάρχει και το έντονο πράσινο, μια και τα δέντρα που φυτεύτηκαν εκεί, δίδουν ξεχωριστές πινελιές στο τοπίο. «Μια παρέμβαση που ολοκληρώθηκε έγκαιρα, χάρις και στην συνδρομή του εργολάβου που έχει αναλάβει το συνολικό έργο των δεντροφυτεύσεων κ. Καφετζή. Μια όμορφη γωνιά πλέον, στην είσοδο της πόλης» σχολίασε η Αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη Πρασσά.

ΚΑΝΟΝΕΣ

Οι παρεμβάσεις στον τομέα πρασίνου είναι συνεχείς, ωστόσο ήρθε η ώρα δράση να αναλάβουμε και εμείς οι πολίτες του Δήμου Καβάλας. Σύντομα ο κανονισμός καθαριότητας θα κυκλοφορήσει με την μορφή ενημερωτικού φυλλαδίου και έτσι άπαντες θα γνωρίζουμε πια, ποιες είναι οι υποχρεώσεις μας σε ό,τι αφορά το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται καθαριότητα. Όσο για τη διανομή των φυλλαδίων, αυτή θα γίνει από εθελοντές και θα αφορά στο σύνολο του Δήμου Καβάλας.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top